Parfait cu coacăze negre Vreau altceva! Green-arrow
Filtrează după sortimente

Parfait cu coacăze negre

Înapoi

Sursă: www.laurasava.ro
  • 1 lămâie verde
  • 4 gălbenușuri 
  • 100 g. zahăr 
  • 300 g. mascarpone 
  • 300 ml. frișcă lichidă 
  • 150 ml. iaurt gras 
  • 150 g. coacăze negre sau roșii
  • câțiva ciorchini de coacăze pentru ornat

Zahărul, gălbenușurile, coaja și sucul de lămâie se bat cu mixerul 5 minute. Se pune crema la bain-marie pentru încă 5 minute, amestecând continuu. Se înglobează în această compoziție brânza mascarpone și iaurtul și se amestecă până se răcește, apoi se adaugă frișca și coacăzele. Compoziția se pune într-o formă de chec îmbrăcată în folie transparentă și se lasă la congelator câteva ore.